Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: KIL - Haugesund
Igjen er det duket for kamp på Gjemselund, og denne gangen er det laget som befinner seg på 8.plass på tabellen og Jonas Johansens tidligere arbeidsgiver Haugesund, som tar turen til Kongsvinger.

Haugesund er forventet å havne et sted midt på tabellen denne sesongen, og da laget befinner seg på 8.plass før helgens serierunde, så kan man ikke si annet enn at Haugesund har gjort jobben sin så langt.

Dette er Haugesunds resultater så langt, denne sesongen:

Haugesund – Notodden: 3-1
Sogndal – Haugesund: 1-0
Haugesund – Nybergsund Trysil: 3-1
Alta – Haugesund: 1-0
Haugesund – Hønefoss: 0-4
Sarpsborg Sparta FK – Haugesund: 2-1
Haugesund – Hødd: 3-1

Rune Skarsfjords menn har med andre ord gjort det helt greit. Men 0-4 hjemme mot Hønefoss kan vel ikke sies å være annet enn veldig skuffende for laget som spilte cupfinale i fjor.

På vei oppover, etter den svake starten?

Undertegnede var ikke i Kristiansand forrige helg, men etter hva glasskula erfarer spilte KIL en av sine beste kamper for sesongen mot Start sist søndag. Og KIL kunne like gjerne ha reist hjem til Kongsvinger igjen med poeng i bagasjen. Kan dette tyde på at vi snart for se et KIL lag som vinner? Det virker som om KIL har begynt å spille mer langs bakken, enn hva man gjorde under Thomas Berntsen, der det stort sett var å ”mæle” ballen opp mot Peter Samuelsson.

Hvordan har det gått mellom KIL og Haugesund tidligere?

Historien viser at Haugesund har hatt et veldig godt tak på KIL på Gjemselund. De 2 siste sesongene har Haugesund vunnet 2-0, mens i 2004 vant KIL 2-1.

I Haugesund har KIL aldri vunnet. Der har 5 oppgjør endt uavgjort, mens Haugesund har vunnet 1 gang.

Siden 1997 ser det altså slik ut for KIL i kamper mot Haugesund:
2 seiere – 5 uavgjorte – 5 tap.

Hva tror så glasskula denne gangen?

Glasskula tror følgende spillere spiller fra start:

Fredrik Eriksen – Johan Nilsson Guiomar, Jonas Johansen, Kai Olav Ryen, Fredrik Nilsen – Carl Erik Torp, Ørjan Berg-Hansen, Steinar Strømnes – Olav Tuelo Johannesen – Peter Samuelsson, Magnus Sylling Olsen.

Kil.no skrev i går at Strømnes sliter litt med skade etter U21 kampen mot Skottland tidligere i uka. Men vi tror han blir klar til helgens kamp mot Haugesund. Skulle han ikke bli klar, så er det vel en mulighet at Lars Erik Fremming kan ta over hans plass, som etter hva glasskula erfarer skal være tilbake nå, etter å ha stått over mot Start.

KIL er per dags dato et lag som befinner seg på jumboplassen i Adeccoligaen, men vårt kjære KIL er også et lag i framgang. Vi tror det blir morsomt på Gjemselund på søndag!

Dette tror vi resultat blir: KIL – Haugesund: 2-0
Målscorere for KIL: Sylling Olsen og Tuelo Johannesen.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud