Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Start - KIL
Imorgen er det fotballfest, og KIL tar turen til Sørlandet og Sør-Arena for å møte opprykksfavoritt Start.


Etter en liten pause, grunnet cupfotball, er det endelig på tide med seriefotball igjen! Denne gangen tar KIL turen til Kristiansand for å møte Start.

Helt grei start på sesongen:

Start rykket som kjent ned ifra Tippeligaen i fjor, og det virker som om Sørlendingene har tenkt til å gjøre oppholdet i 1.div kortest mulig. Har plassert seg fint til på tabellen (2.plass) etter en flott start på sesongen. Men det er vel tvilsomt om Start er fornøyde med de siste resultatene: 1-1 mot Hødd og 0-0 borte på Løv-Ham, og Start vil selvsagt gjøre alt de kan for at det ikke blir nok et poengtap i morgen mot KIL.

Nytt trenerteam på benken:

Etter mye diskusjoner etter en veldig dårlig sesongstart, ble det endelig klart at Thomas Berntsen måtte pakke sakene sine og forlate Gjemselund etter den forrige seriekampen mot Bryne. Ting måtte skje, og det gjorde det endelig. Og, uten at vi skal legge for mye i det, kunne KIL endelig ta sin første seier for sesongen med ny (midlertidig) trener på plass, da Gjøvik/Lyn ble smadret 3-0 i cupens 1.runde.

Hvordan har det gått mellom lagene tidligere:

Som vanlig henviser vi til fozzum.com/kil, og denne siden forteller oss at KIL har møtt Start 30 ganger i seriesammenheng, og den største seieren til KIL over kristiansand-laget kom helt tilbake i 1983, da KIL kunne reise tilbake til Kongsvinger med en 6-2 seier. Blant annet scoret Olav Nysæther 3 mål den gangen.

Sist gang KIL møtte Kristiansand er ikke så mange år siden. Året var 2004, og det var den sesongen Start rykket opp til Tippeligaen. Lars Erik Fremming ble dagens mann for KIL, da han med sitt skudd sørget for at KIL vant 1-0 mot Start. Dette var for øvrig en flott revansje for at Start tidligere på året hadde vunnet 2-0 på Gjemselund.

Hva tror glasskula, før kampen mot Start?

Som nevnt er det ikke lenger Thomas Berntsen som trener KIL. Men glasskula tror imidlertid ikke at det blir så mange endringer, når det er snakk om hvilke elleve KIL spillere som får sjansen mot Start på Sør-Arena. Vi tror disse løper ut på banen i morgen:

Fredrik Eriksen – Steinar Strømnes, Johan Nilsson Guiomar, Kai Olav Ryen, Fredrik Nilsen – Carl Erik Torp, Lars Erik Fremming, Ørjan Berg-Hansen, Patrick Holtet, Peter Samuelsson, Magnus Sylling Olsen.

Magnus har etter det glasskula erfarer vært sjuk denne uka, og hvis han ikke blir klar igjen til denne kampen, så kan man greit sette Tuelo inn i hans posisjon. Litt usikkerhet er det vel kanskje også med Fremming etter cupkampen mot Gjøvik/Lyn, og hvis Turbo ikke blir klar, så finnes det sultne unggutter på benken, deriblant Krogh som kan steppe inn å midtbanen.

Hva tror nå glasskula om selve kampen og kampforløpet? Start er klare favoritter etter det som er vist så langt denne sesongen. Men KIL beviste på La Manga at Start ikke nødvendigvis trenger å være umulige å slå. Vi tror at Start kommer til å styre det meste på Sør-Arena og vi mener at KIL må utnytte de sjansene man får på dødballer.

Dette tror vi resultatet blir: 2-2
Målscorere for KIL: Patrick Holtet og Carl Erik Torp

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud