Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Løv/Ham - KIL
Ikke før skuffelsen over tapet mot Odd Grenland har lagt seg, er det nok engang klart for ny kamp!


Ikke før skuffelsen over tapet mot Odd Grenland har lagt seg, er det nok engang klart for ny kamp! Denne gangen tar KIL turen til Bergen for å møte Løv/ham.

Sterk start på sesongen:

I motsetning til KIL har laget fra Bergen hatt en fantastisk start på denne sesongen. Løv/Ham har vunnet mot Hønefoss og Notodden så langt, i tillegg til uavgjort borte mot Hødd. Det vil si at Løvene fra Bergen ligger på en imponerende 3 plass i Adeccoligaen så langt.

Mange nye fra fjorårssesongen:

Trond Amundsen har forsterket laget veldig mye fra fjorårssesongen. Kjøp som Stephen Ademolu, Efe Prince Ehiorobo (var for øvrig på Kongsvinger i desember, og viste seg fram for KIL), Espen Minde og John Andre Røyrane kan gjøre at Løv/ham går mot en veldig sterk sesong.

Stanger og stanger..

KIL har som kjent ikke hatt den mest imponerende starten i Adeccoligaen. Og motgangen fortsatte også mot Odd Grenland på søndag. Kanskje kunne en seier være nok, slik at laget får den selvtilliten som trengs, slik at man begynner å krabbe litt oppover på tabellen og opp av den gjørma man nå befinner seg i. Resultatene kommer ikke av seg selv, så det er bare å arbeide hardt, så kommer forhåpentligvis resultatene etter hvert.

Hvordan har det gått mellom Løv/ham og KIL tidligere?

I fjor vant begge lagene hver sin kamp. Løv/ham vant 1-0 på Gjemselund, mens KIL vant 2-1 på Krohnsminde. På Krohnsminde stod to mann ved navn Peter bak målene til KIL. Både Peter Samuelsson og Peter Lindau sørget for at KIL ledet 2-0, før Løv/Ham reduserte til 2-1.

Hva tror glasskula om denne gangen?

Glasskula tror dette blir en tøff kamp for vårt kjære KIL lag. Vi har vært inne på at Løv/Ham har hatt en meget god start på sesongen, mens KIL har skuffet. Og det å reise til Bergen for å møte Løv/Ham er aldri enkelt. Laget vi tror KIL stiller med ifra start ser i alle fall slik ut:

Fredrik Eriksen – Steinar Strømnes, Johan Nilsson Guiomar, Kai Olav Ryen, Fredrik Nilsen – Carl Erik Torp, Ørjan Berg Hansen, Magnus Sylling-Olsen, Patrick Holtet, Peter Samuelsson, Andreas Moen.

Magnus er tilbake etter karantene mot Odd Grenland, og vi mener det er veldig viktig at mannen som har vært en av KILs beste så langt denne sesongen, er tilbake når denne vanskelig bortekampen står for tur. En som vi mener bør få starte for første gang denne sesongen er Patrick Holtet. Det er tydelig at ting ikke fungerer slik det skal om dagen, og vi mener at Pat bør få sjansen fra start i Bergen på søndag.

Slik tror vi kampen mot Løv/Ham ender:
Løv/Ham – KIL: 2-0
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud