Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Glasskula: KIL - Odd Grenland
Søndag kommer topplaget Odd Grenland til Gjemselund. Skal KIL reise seg etter en svak start på sesongen? Glasskula gir deg svaret...


Nok engang kommer det et lag til Gjemselund, som ikke spilte i Adeccoligaen i fjor. Faktisk har ikke KIL spilt mot dette laget siden vi var i Tippeligaen.

Laget som KIL møter på søndag rykket i fjor ned ifra Tippeligaen. Laget heter selvfølgelig Odd Grenland og trenes i år av Dag Eilev Fagermo som forlot Strømsgodset etter fjorårssesongen.

Hva har skjedd hos Odd Grenland etter nedrykket i fjor?


Som nevnt har Odd Grenland hentet inn Dag Eilev Fagermo fra Strømsgodset. Men nye spillere har også blitt hentet inn. Blant annet tok Fagermo med seg Peter Kovacs fra Drammen. En tidligere Strømsgodset spiller, Kenneth Dokken, er også ny i Odd stallen denne sesongen. Utfordringer til Odd blir selvfølgelig å erstatte Rune Almenning Jarstein, keeperen som forsvant til Rosenborg før denne sesongen.

Hvordan gikk det mellom KIL – Odd sist?

KIL har altså ikke spilt seriekamp mot Odd siden KIL spilte på det øverste nivået i Norge – Tippeligaen. Og denne kampen ble spilt i 1999, på Gjemselund. Denne kampen vant KIL 1-0 etter scoring av Andreas Alm! Tidligere den sesongen tapte KIL 3-1 i skien, der KILs mål ble scoret av Vidar Evensen.

Hva tror glasskula denne gangen, når en av årets største opprykksfavoritter tar turen til Kongsvinger?

Hvis vi sammenligner resultatene til KIL og Odd så langt i sesongen, så er det ingen tvil om at Odd er favoritter før kampen mot KIL på søndag. Men det er nå slik at KIL kan slå alle hjemme på Gjemselund, selv om motstanderlaget spilte i Tippeligaen i fjor og heter Odd Grenland. Men før vi ser på hva glasskula mener, når det angår resultatet på søndag, skal vi se litt på laget som vi tror Thomas Berntsen starter med på søndag.

Slik tror vi KIL stiller fra start mot Odd Grenland:

Fredrik Eriksen – Strømnes, Guiomar, Ryen, Makumbu – Krogh, Torp, Berg Hansen – Moen, Samuelsson, Tuelo.

Mange endringer i forhold til kampen mot Hødd. Vi mener det er på tide at Thomas Berntsen gjør grep i forsvaret. Og vi mener det er på høy tid å starte med det stopperparet vi hadde i fjor, igjen. Dette går dessverre utover Jonas Johansen som flyttes ut på benken. Og Strømnes, som ble hentet til KIL som midtbanespiller, overtar da høyreback plassen.

Vi mener også det er på tide at Makumbu får sjansen.

Men det blir ikke endringer bare i forsvaret denne gangen, skal vi tro glasskula rett. Magnus Sylling Olsen er definitivt ikke å finne på banen eller benken mot Odd. Han fikk rødt kort mot Hødd, og blir å finne på tribunen denne gangen. Vi tror at Tuelo og Moen blir å finne fra start mot Odd Grenland.

Slik tror vi kampen mot Odd Grenland ender: 1-1
Målscorer for KIL: Berg Hansen

Vi gjør oppmerksom på at fakta fra tidligere oppgjør mellom KIL - ODD er hentet ifra denne siden: www.fozzum.com/kil

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud