Neste kamp
Kongsvinger - Eidsvold Turn
16.05.2021, 15:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Kvik Halden n - n
09.05.2021, 15:00
Glasskula: Kongsvinger - Stjørdals Blink
Halmstråene begynner å tynnes ut, drastisk! Men vi beholder trua så lenge det er teoretisk mulig!

Glasskula har de siste ukene klamret seg til håpet og gått kreativt til verks for å prøve å se løsninger for hvordan KIL skulle kunne snike seg inn på sikker plass og unngå nedrykk i årets sesong. Mulighetene har vært der, og for all del, de er der enda, men nå begynner halmstrået å bli alvorlig pjuskete :-(

Som nevnt, muligheter har vi hatt, og bedring i spill har det vært. Men det vil seg ikke. Kamper vi skulle ha vunnet, spesielt på hjemmebane, har kun gitt oss 1 poeng. På bortebane har vi både vært nært poeng borte mot Tromsø, og seiere både mot Øygarden og Åsane. Men når kun fikk uavgjort i de 2 siste av disse, samt at våre konkurrenter også drar hjem minst like mye poeng som oss, så må vi nok nå innrømme at the end is near!

Ikke nok med at vi sliter med å ta hjem nødvendig med poeng selv, men resultater ellers går heller ikke vår vei. På søndag gikk Kisa bort å slo LSK, mens på onsdag gav Strømmen bort en seier de hadde i sin hule hånd mot Grorud. Fortsatt er tabellen å anse som et lappeteppe siden flere av lagene vi prøver å ta igjen fortsatt har noen hengekamper til gode på oss. Så det er ikke så lett å spå hvordan status vil se ut på tabellen før de 2 siste rundene.

Det som derimot er klinkende klart: Etter 27 serierunder for oss, så ligger vi rock bottom på tabellen. Vi har 2 poeng opp til Øygarden, og de har jo også begynt å plukke poeng plutselig. Det skal bli mer enn nok stri bare å få passert dem før året er over. Deretter er det 6 poeng opp til Strømmen som p.t. innehar kvalifiseringsplassen. Strømmen har i tillegg 1 kamp mindre spilt enn oss, og motstanden på en del av deres kamper er ikke avskrekkende for deres del. Første klubb på sikker grunn er Grorud, opp dit er det 8 poeng. Og husk da at vi kun kan klare 9 poeng med 3 strake seiere i avslutningen av sesongen. Grorud har i tillegg en kamp ekstra igjen. De møter Sogndal borte på søndag, deretter har de Jerv borte på onsdag. Før de møter oss i Mjøndalen neste lørdag. Halmstrået vårt er at Grorud taper sine 2 kommende kamper. Vi vinner i morgen mot Stjørdal, og samtidig klarer å krige til oss en seier borte mot Grorud neste helg. Da kan det i det minste være håp om at ting ikke er endelig avklart før i siste serierunde når Grorud skal på besøk til Lillestrøm, og vi får besøk av Ull/Kisa.

Vi kan rett og slett ikke se noen annen måte for KIL å unngå direkte nedrykk. Skal dette gå inn så må også Øygarden avgi nok poeng så vi passerer dem. De har igjen Sandnes Ulf hjemme, KFUM borte og avslutter hjemme mot HamKam. Det fins i tillegg fortsatt teoretiske muligheter for at KIL skal kunne ta igjen Strømmen, Jerv og Sjørdals-blink, men at disse lagene skal klappe helt sammen nå mot slutten ser vi som svært lite realistisk. Det er også en del interne oppgjør mellom disse klubbene som gjør at noen av dem bare må få poeng.

Men… det gjelder å bevare fatningen og motet så lenge det er håp. Det vil på ingen måte være noen sensasjon om Grorud taper sine resterende kamper. Det vil heller ikke være noen bombe om Øygarden avgir nok poeng til av vi passerer dem nå på slutten av sesongen.

Den største utfordringen ligger på oss selv. Eneste håp er å vinne de 3 gjenstående kampene våre. Det er kanskje mye å forlange slik sesongen har sett ut til nå. Men nå må vi ta med oss det vi kan, fra kampene som har blitt spilt de siste ukene. Det HAR vært bedring.. Vi har vært NÆRE 3 poeng i flere av høstens kamper. Kniven er på strupen… Etter tapet mot Åsane så det ut til at strupen var kutta for flere av gutta på laget. Men mann dere opp nå karer. Det er ikke sikkert dette er mulig å snu, men det trenger ikke bli avklart nå til helgen. Gå ut og krig som dere gjorde mot Åsane også i morgen. Så kan det godt være at halmstrået er der også før oppgjøret neste helg mot Grorud.

Resultat på kampen i morgen lurer du kanskje på? Blink skal få så hatten passer..

DET BLIR FAKTISK HARABALL OG 5-0 TIL VINGER!

1-0 Hoel Andersen
2-0 Güven
3-0 Hoel Andersen
4-0 Vinjor
5-0 Aanesland
Del på facebook
Kommentarer


This iis very interesting, You arre a very skilled blogger. I\'ve joined your rss feed and loook forward to seeking more of your wonderful post. Also, I\'ve shared your web site in my social networks! Pump muscles webb ppage pump muscle
Av Virginia på 14.02.2021 - 04:08:21

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud