Neste kamp
Kongsvinger - Kvik Halden
09.05.2021, 15:00
Forrige kamp
Florø - Kongsvinger n - n
01.05.2021, 13:00
Glasskula: Kongsvinger - Ranheim
Obos vs PostNord


Om man sammenligner Obos og PostNord som selskaper hvorav det ene er et boligbyggerlag i Oslo og det andre en fusjon av to store nordiske postselskaper fremstår det jo som om PostNord er bedre. Men i følge nettsidene har Obos et overskudd på 3,7 milliarder med 2700 ansatte og PostNord omsetter for ca. 4,5 Mrd i Norge og nesten 40 i Sverige, samt har over 1500 ansatte, selv om de er litt mer uoversiktlige da de er splittet opp i en rekke datterselskaper.

Espen Nystuen er jo en mann som er glad i penger så det kan jo være at han har smugtittet på regnskapstallene og tenker at ettersom PostNord har mer i lommeboka kan det være gunstig med en periode i den sagnomsuste PostNord ligaen.

Men erfaring har vel vist at både presse og publikum er mer engasjert jo høyere du er rangert så ambisjonene bør jo heller sikte mote Tippeligaen / Eliteserien enn PostNord. Norsk Tipping omsetter for øvrig for over 40 milliarder. Men vi får jo allerede vår andel av tippemidler, nærmere bestemt 412 661,67 så langt i år. Her er det 637 spillere som bidrar. Glasskulas representant tipper for nærmere 50.000, - i året, lurer på hvor mye av det som havner i grasrotpotten som sendes til Gjemselund.

Nok om penger og over til det som det egentlig handler om, nemlig sportslige resultater. Nystuen har hold i roret som trener nå i to kamper og har 2 poeng eller 1 poeng i snitt pr. kamp. Mika fikk 13 poeng på 19 kamper. Et snitt på 0,68 pr. kamp. Allerede der er det en forbedring med Nystuen. Kula har ikke tatt jobben med å regne snitt på andre trenere, men tror det er lenge siden om noen gang en trener har fått så dårlig uttelling som 0,68 poeng i snitt og kun scoret 20 mål i løpet av disse kampene. Selv ikke Bergdølmo, Eriksen eller Stian Aasen kan ha vært i nærheten av dette.

Til helga er det Ranheim, i følge fozzum.no har vi på 10 kamper fått 2 seiere, en hjemme og en borte. Tre har endt uavgjort og 5 har vi tapt. Så oddsen og statistikken er definitivt ikke på vår side. Men Nystuen er tydelig på sidelinja med stadig tilrop og veiledning av egne spillere, kjefting på klare dommerfeil og justeringer underveis. Han må da snart få betalt i form av en seier.

Helgas lag vil bestå av Kamer Qaka på samtlige elleve plasser på bana. Mannen fremsto med trygghet og kontroll i sitt spill mot Jerv, og han er jo kjent som en tøffing med albanske røtter. Dersom han bruker temperamentet sitt som ekstra energi og motivasjon så vil han med uten problem sikre oss de nødvendige poengene for å redde plassen. Men vi vil jo ikke legge for mye press på en mann, så vi tenker at Kamer må byttes ut etter 75 minutter pga. manglende matchform. Da kommer Güven inn og tar ut de siste restene av en gammel kropp for å sikre seier.

Dessverre tror ikke glasskula på at vi er sterke nok til å slå et Ranheim-lag som kjemper i toppen, men kanskje kløkten til Qaka og Güven er nok til å sikre nok ett poeng for å opprettholde snittet til Nystuen. Kampen ender 2-2.Del på facebook
Kommentarer


[url=https://fcialisj.com/]buying cheap cialis online[/url]
Av royarmgax på 24.03.2021 - 11:46:07

En glipp der.. men nå er han bedre, etter dagens kamp :-)
Av KIL SK på 24.10.2020 - 22:10:17

Espen kom inn før KFUM kampen. 0-2-1, et snitt på 0,66 poeng pr kamp. Svakere enn Mika sålangt.
Av Einar på 23.10.2020 - 23:04:27

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud