Neste kamp
KIL - Elverum
06.02.2021, 13:00 Treningskamp
Glasskula: Kongsvinger - Jerv
20 av 30 kamper spilt, det er nå det skjer!


1/3 deler av sesongen er unnagjort. Grep er tatt, nå er det virkelig på tide at forandringene begynner å vise seg, det begynner å bli knapt med tid igjen til å snu trenden.

Alle vet nå hvordan ståa er. Vi har igjen 10 kamper til å vise at vi er bedre enn tabellposisjonen vi innehar per dags dato. Så langt er det heller ingen tvil om at vi fortjener å ligge der vi ligger. Kampen sist søndag borte mot Strømmen er dessverre også et godt bevis på dette. Der møtte vi en direkte konkurrent i kampen om å beholde plassen i Obos-ligaen. Kampen endte uavgjort, men det er liten tvil om at Strømmen var det dominerende laget ute på banen. Så langt i årets sesong er det vel egentlig ikke en kamp vi kan si at vi har vært totalt overlegne noen av våre konkurrenter. Verken på hjemmebane eller borte.

Tiden begynner å renne ut for oss, er det noen lyspunkter? Kan vi se at noe er på gang? Vel, svaret på dette etter de 2 siste kampene med ny sjef på sidelinja ville ha vært NEI. Men så, i starten av uken kom meldingen om at Nystuen har landet noe som trolig må sees på som en kraftig forsterkning av troppe. Qaka som har levert solide saker både i Obos og Eliteserien tidligere ble hentet inn til KIL, i grevens tid må det sies. Nå skal det kanskje mer til enn en enkelt spiller for å snu denne trenden kan du si. Men saken er den at vi nå kanskje endelig har fått inn den kjeftsmella på midtbanen som vi har manglet i snart 10 år. Det er liten tvil om at dette er en forsterkning. Noen målscorer har han ikke vært tidligere, men han kan garantert bidra til å sette fyr på resten av gutta han har rundt seg. Og det er en egenskap vi har stor tro på vil kunne bidra meget positivt. Vi vet alle at vi har spillere i denne troppen som kan langt bedre enn de har fått vist til nå i sesongen. Det gjelder bare å få dette inn i hodet på gutta selv, så vil prestasjonene bedre seg. Qaka kan bidra til dette… vi har stor tro på vår nye mann!

Morgendagens motstander er Jerv… det er pussig hvordan ting endrer seg i fotball, og Jerv er jo selve beviset på at ting kan snu fort. For noen uker siden var laget i fritt fall, de var godt blandet inn i nedrykksstriden de også. I tillegg klarte de å få inn Covid-smitte i troppen. 3 kamper måtte utsettes og laget i karantene. Det skal sies at dette avbrekket gjorde dem særdeles godt. Etter at de igjen fikk lov til å spille kamper så har de radet opp den ene seieren etter den andre. Nedrykkspøkelset er parkert en gang for alle, og nå er det plutselig med i jakten om kvalifiseringsplass til opprykk i stedet. Obosligaen leverer varene, også i år!

Det er med andre ord ingen enkel motstander som kommer på besøk i morgen. Jerv på hjemmebane har vært mye moro tidligere år. Men hjemmebane i år, har vært SVÆRT LITE moro!

Uansett, In Qaka we trust! Det er mantraet vårt for morgendagen. Trua er vi bare nødt til å beholde så lenge det er teoretiske muligheter for å snu på situasjonen. Morgendagens kamp kan også sees av 600 tilskuere etter at myndigheten har åpnet litt på smittevernsreglene. Vi håper dermed mer folk på tribunene også kan gjøre sitt til at gutta får litt mer støtte i jakten på 3 poeng. I morgen kommer dem, det bare MÅ bli seier i morgen, BASTA OG PUNKTUM!

Morgendagens lag? Tja… Holter og Skagestad driver og jakter verdensrekorden i gulekort denne sesongen, så de må stå over. Røer er kanskje med igjen fra start? Litt vanskelig å spå.. vi vet ikke helt hvordan Nystuen tenker, og har heller ikke full oversikt over hvem som er småskadet eller klare for kamp. Ikke at vi tror dette forslaget blir hørt i morgen, men dæven det kunne vært spennende med følgende oppstilling fra start:

Mandanda – Pålerud, Steiring, Røer, Grodås – Marklund, Qaka, Gjerstrøm, Riddo – Hoel, Langrekken

Seier blir det i hvert fall, nå er glasskulla pusset med diesel, aldri har den vært klarere i sitt budskap. I morgen vinner vi 3-1. Langrekken starter showet. Qaka løper inn 2-0 rett før pause. Litt spenning blir det når Jerven reduserer 10 minutter før slutt. Men da sette KIL inn sjefsgrevling Güven, som kontrer inn 3-1 helt på tampen slik at alle poengene blir igjen hjemme på FORZA VINGER!

Nu jävlar skal denne kjærringa snus en gang for alle!!!

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud