Neste kamp
KIL - Elverum
06.02.2021, 13:00 Treningskamp
Glasskula: Strømmen - Kongsvinger
Nye kluter..


..eller har man bare vrengt og vaska de gamle. Ting begynner å skje på kontorene på Gjemselund. Nystuen skal trene, Mika skal analysere. Resultatmessig så vi ikke noen effekt av dette mot KFUM, men det var noen endringer spillemessig. Vi var mer intensive i presset og variasjon i angrepsspillet. Nå møter vi Strømmen som jo også kan kalles ett bunnlag om dagen. Selv om de ligger 4 plasser over oss og har 5 poeng mer, det viktigste nå er at vi begynner å tette den luka som har vokst frem opp til nærmeste nabo på tabellen som for øyeblikket er Øygarden.

Strømmen har vi møtt 34 ganger (fozzum.com) og i det lille tettstedet i det som nå kalles Lillestrøm kommune har vi fått 8 seiere, 8 tap og 1 uavgjort. Selv har jeg vært 10 ganger på Strømmen, og til tross for Corona restriksjoner har jeg klart å karre til meg en billett til søndagens oppgjør også.

I disse Corona-tider har det blitt mye inne sitting, mangelen på fotball har også gjort at det har blitt mange kamper med FIFA på Xbox. Et sted mellom 600-700 kamper har det blitt tid til de siste månedene. FIFA 20 hadde mye «bugs» i starten, kan det være disse feilene også KIL var rammet av. Når man trykket på knappen for å skyte eller sentre reagerte ikke spillerne. Endelig er det en ny versjon, kan vi endelig også få KIL til å reagere når vi ber de skyte, sentere eller unngå et slapt tilbakespill. Engasjementet på tribunen er ofte sterkere når det går dårlig enn når vi har flyt, alle vi på tribunen vet jo hvor lett det er å sette den ballen i mål. Men er det egentlig så enkelt, ifølge Drillo trenger man minst 4 sjanser for å score et mål. Mot KFUM hadde vi 4 og satte en, KFUM hadde 4 og satte 2. Mot Ham Kam hadde vi 2 og satte 2, og gjestene fra Hamar hadde 2 og satte begge. Selv om vi hjalp de på det ene. Vi kunne fortsatt å gå igjennom statistikken fra alle årets kamper, og nok funnet samme tendensen, vi skaper for lite og er derfor det laget i Obos som har scoret minst mål i år. Så resepten må være å klare å skape flere sjanser, hvordan vi løser dette overlater vi til Espen Nystuen som nå er den heldige innehaver av posisjonen som hovedtrener for Kongsvinger. Glasskula tror på at den mannen inderlig vil unngå et nedrykk, men da må man nok vrenge kluten et par ganger til.

Mot Strømmen blir det mål, men det blir begge veier. Kampen ender 3-3 og vi er fortsatt ikke ute av uføret.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud