Neste kamp
KIL - Elverum
06.02.2021, 13:00 Treningskamp
Glasskula: Kongsvinger - KFUM
På den syvende dag..


..skal det spilles fotball sa Gud, og han hvilte fra all den gjerning som han hadde gjort.

Nå skal det ikke hviles på Gjemselund. Det har vi ikke tid til. Selv om det ikke er langt fra himmel til helvete for KIL, så haster det litt med å få trua tilbake. Vi trenger ikke mirakler for å se lyset, men kanskje litt forkynnelse og frelse fra nyutnevnt yppersteprest Espen Nystuen. Kan han lede oss inn på den rette vei igjen? Her er det bare å be til alle makter og håpe på tilgivelse for alt som er gjort feil. Kanskje går vi på vannet også..

Selv om de kanskje er sterkere i trua på han der oppe, så er ikke Kristelig forening for Unge menn kjent for å vende det andre kinnet til. Fjorårets fjerdeplass var langt fra et mirakel. Selv om det går litt tyngre med Kåffa i år, så er de fremdeles et lag som er vanskelig å møte. Det erfarte vi i august da vi spilte 1-1 mot dem på Ekeberg. KFUM befinner seg sånn ca i skjærsilden, midt på treet med like kort vei opp som ned. Er ikke bare KIL som trenger litt frelse her.

Stian Sortevik, Daniel Fredheim Holm og Olav Hjemmelengsel Øby er ikke smågutter, så det er ikke konfirmanter vi får besøk av i helgen.

Vil så Nystuen frelse massene med bønn, gospel eller tungetale? Neppe. Men Kula er sterk i trua og trur at KIL ser lyset på søndag.

2-1 til KIL, Güven og Marklund.

Amen!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud