Neste kamp
Øygarden FK - Kongsvinger
28.10.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Ranheim 1-0
24.10.2020, 15:30
Glasskula: Lillestrøm - Kongsvinger
Nå ser det svart ut..


Da er vi sammen med vår nemesis ved Mjøsas bredder nederst på tabellen. Strømmen banket Ham/Kam sist runde og klatret forbi oss, og tabellsituasjonen blir bare mørkere og mørkere.

Vi har dog fått inn en del nye spillere, men det tar ofte litt tid før nye tilskudd akklimatiseres og blir vant til vår måte å spille fotball på. Spørsmålet er derfor om vi klarer å kjempe oss ut av sumpen vi nå sitter fast i. Er det på tide å legge prinsipper om spillestil til side og bare slåss til alle blør for drakta for å sikre de nødvendige poengene for å sikre plassen? For nå er det nok bare å innse fakta at forventningene før sesongen var urealistiske og vi må kjempe for å unngå nedrykk.

Tøffe kamper mot LSK, Ham-Kam og Sogndal venter på under en uke. Dette blir nok en skjebneuke for KIL, vi må komme ut av denne med minst en tre poenger og helst minimum seks poeng. Så gutta husk at det er ett LSK lag vi spilte fletta av i vår, Ham-Kam som roter bort poeng på overtid og et Sogndal som var ganske tannløse på Gjemselund for noen uker siden. Det bør være motivasjon nok til å gi jernet.

Lillestrøm på Åråsen er et oppgjør det lukter gammel storhet av. For undertegnede så er det også årets hat-oppgjør. Oppvokst på Øvre Romerike hvor Lillestrøm fråtset i å utnytte de lokale klubbene uten å gi noe tilbake gjorde at vi søkte etter andre lag å holde med, og for min del ble det Kongsvinger. Nå nesten 30 år senere angrer jeg ikke en smule på det, utrolig mange fantastiske opplevelser som KIL-supporter senere, med Semi i Drammen som det største høydepunktet. Men høydepunkter begynner det å bli en stund siden, og drømmen om å rykke opp i det gjeve selskap lar nok vente på seg. Så la oss nå vise LSK hvor skapet skal stå for å gi oss et aldri så lite høydepunkt også denne sesongen.

Vi har møtt LSK 43 ganger i følge Fozzum.com og Lillestrøm sitt andrelag to ganger. Så la oss håpe at det er førstelaget vi skal banke også neste sesong. Statistikken viser 7-5-7 på hjemmebane og 4-6-14 på bortebane, så oddsen er nok ikke på vår side. Men vi har vært outsidere før, og når det nå i tillegg er den berømte KIL-høsten så får vi håpe fru Fortuna er på vår side.

Glasskula gir blanke i hvem som starter, så lenge de gutta som drar på seg drakta er klare for å grille kanarifugler til middag. Vi ser for oss en fysisk batalje med få mål, og en Skagestad som stanger inn en corner i 79. minutt og vi vinner 1-0.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud